Mi a haza utazási iroda?

Sokan tisztában az utazási iparág. Az utazási irodák gyakran gondolják, hogy ugyanaz, mint az ingatlanügynök. Becoming utazási iroda vagy pontosabban egy otthon alapú utazási iroda egy izgalmas pályamódosítás vagy nyugdíjas opciót. Vannak, akik csinálni teljes munkaidőben, míg sokan csinálni, mint a részmunkaidős üzlet.

Virginia State Parks – 2010

Egy utazási iroda könyvek utazni az ügyfelek számára, és fizetik a beszállítók által a jutalékot a foglalás. Mert foglalások, hogy a beszállítók nem fizet jutalékot, hogy egy utazási iroda is töltheti az ügyfél a díjat az ő / neki időt. Erre példa, ha úgy döntesz, hogy szobát foglalni egy ügyfél, a szálloda aztán küldjön egy csekket, hogy a hivatal, miután az ügyfél kivették. A legtöbb szálloda 10% -át fizetik az árát a szálloda előtt az adókat és díjakat. A 100 $ éjszakánként szállásfoglalás azt jelentené, 10 $ egy éjszaka, az utazási iroda, aki a foglalásokat. Ez a szálloda kerülne azonos-e az ügyfél használja utazási iroda vagy könyv segítségével közvetlenül a szállodával. Sok esetben az utazási iroda, hogy jobb árat. A költségeket az ügyfél semmit használni az utazási iroda, ha az utazási iroda díjak szolgáltatási díjak.

Tud valaki ilyet? Annak érdekében, hogy a munka a beszállítókkal, meg kell adnunk egy fiókot létrehozni a beszállítóval. A legtöbb szükséges egy ügynökség, hogy tartsanak IATAN, CLIA vagy ARC számot. IATAN jelentése International Airlines Travel Agent Network. CLIA áll a Cruise Lines International Association. ARC jelentése Légitársaság Reporting Corporation. Mindegyik tagság igényel mást, beleértve az értékesítés, a pénz a bankban, tapasztalat vagy képzettség az iparban, és tagdíj. Sok lesz szükség Rest biztosítási $ 1.000.000 vagy több.

Az átlag utazási iroda, a tagság nem annak a lehetősége, egyes szervezetek, így az ügynök együtt dolgozik egy és dolgozni, mint egy független ügynök vagy kívül ügynök. Vannak is előnyöket dolgozik egy ügynökség, mert a legtöbb utazási irodák nem hoznak elegendő értékesítés egy bizonyos szállító, hogy a magasabb jutalék szintje és bónuszokat. Munka egy ügynökség sok ügynökök növelheti a százalékos jutalékot az ügynök lesz, mert a közös értékesítése valamennyi ügynökök az ügynökségnél. Támogatás is nagyon fontos szempont, hogy egy sikeres ügynök. Ügynökök, akik nem működnek együtt mások inkább úgy érzi, több elszigetelt és meg kell tanulniuk, hogy tegyen meg mindent egyedül. Mivel nem szer lehet a tapasztalat, hogy a világon mindenütt vagy tartózkodó bármely szálloda vagy üdülő, másokkal kaphat tanácsot igazán hasznos.

A jövőben az utazási irodák mindig megkérdőjelezhető. Az igazság az, hogy iparág megváltozott sok szempontból. Egyes változások voltak a jobb, néhány a rosszabb. Több légitársaság is kedvezményes jutalékok utazási irodák számára. Vannak azonban sok más szállítók, hogy fizetni utazási iroda több mint tíz évvel ezelőtt. Hajóutak használt foglalható csak a gazdagok és most az emberek minden jövedelmi könyv utazások. Évről évre egyre több ember megy a sétahajózás. A legtöbb azt akarják, hogy megy egy tengerjáró legalább egyszer, és sok menni az első jött haza akarnak foglalni egy másik.
Az embereknek szükségük van az utazással kapcsolatos szabályok bármikor. Azok, akik utazásokat kell szállásfoglalás. Azok, akik kell utazniuk az üzleti szüksége repülőjegyet, autóbérlésre és szállásfoglalás. Családok szeretné megtapasztalni vakáció a közeli és kedves is. Az emberek látogasson el a család és a rokonok. A legtöbb ember, aki pénzt nyerni azt mondják, hogy költi el, hogy egy szép nyaralás. Ifjú párok menni nászutasoknak. Nem árul valamit, amit nehéz eladni. Az emberek kapcsolatba a segítséget, akkor nem hívja őket, vagy megközelítve őket próbálják eladni nekik valamit nem akarnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *