Tíz Top Utazási tippek

A modern utazó, a világ a te osztriga. Oké, talán te nem fontossági sorrendbe a nyári látogatása Jelenleg háború sújtotta országokban, mint Afganisztán, Libanon, Irak és Szudán. Hasonlóképpen, mesék kábítószer-kereskedelem, emberrablás és fegyveres muggings esetleg beveszünk ki egy kéthetes idegenforgalmi Venezuela vagy Kolumbia. De talán van véve valami egy kicsit le a kitaposott pályán – egy ünnep, amely próbára teszi idegeit egy kicsit, vagy azt, hogy embed akkor egy teljesen más kultúra, illetve a környezetre?

Dennis Jarvis – 2010

Sok modern utazó most feltárja távolabbi, a Ausztrália, Dél-Amerikában, Ázsiában és Afrikában igen kedvelt azok számára, akik kalandvágyó (aki nem bánja hosszú sík utak). De az ilyen utak vannak ismert – és ismeretlen – veszélyeket, hogy érdemes a kutatás, mielőtt elmész. Látogassa Ausztrália és akkor valószínűleg bombázzák az embereket felsorolni a veszélyes élőlények – box medúza, krokodilok, Redback pókok, Taipan kígyók, cápák, és így tovább – együtt litániát mesék környező azoknak hátizsákos, akik soha nem jött vissza … De menjen a “biztonságos, mint házak, nem veszélyes állatok / növények itt” Új-Zéland és lehet, hogy nem veszik észre, hogy a főváros, Wellington, leül egy nagy földrengés törésvonal, amely jól esedékes egy “nagyot”!

Valóban, egy Norwich Union felmérés tavaly, több helyen emelték ki, mint potenciális veszélyt területeken, többek között Thaiföldön, Mexikóban és Dél-Afrikában, ahol a betegség, baleset és a bűnözés gyakori. Ismét nem túl meglepő talán, de nem tudja, hogy az utazók Mexikóba tette a legtöbbet igénylések száma a biztosító társaság számára túlzott napsugárzás? Feltehetőleg nem.

Az eredmények azt is említette a Karib-tenger térségében a legrosszabb területen az utazók szenvedni rovarcsípések és csípések, és még Spanyolországban és a Kanári-szigetek elérje a listán, az esetleges rablások és zsebtolvajlás.

Még ha foglalkozik a rovarokat, rablók, földrengések, betegségek, éhes cápák és mérges kígyókat, akkor is kap az autóban, és összeomlik. Tény, hogy a legvalószínűbb módja a nyaralók, hogy megfeleljen a szerencsétlenség az úton, 15 millió ember évente megsérült világszerte közlekedési balesetek. Ne feledje, hogy rémisztő taxi út a módja annak, hogy a szálloda az elmúlt évben? Igen, a legtöbben tudják felidézni legalább egy rémisztő autóútra a mi keressük, hogy az üdülési varázslat.

De ne aggódj, BeatThatQuote.com van itt, hogy segítsen címet minden ünnep aggályok (mindkét amit tudott, valamint az is, amit csak most aggódsz). Ezekkel utazási tippeket, akkor biztos lehet benne, hogy a lehető jobb felkészülés a biztonságos és boldog utazás, nem számít, milyen kalandos érzel:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *