Busz Travel Service – a nő után évtizedes csökkenés

Világháború után 2 középosztály kihalt autóbuszos közlekedés javára történő utazás magán személygépkocsi, majd később repülőgépe. Csak 10 évvel ezelőtt, tehetős utazók látta buszok a legutolsó megoldás, egy jel a kétségbeesés.

Ashley – 2007

Rising Busz Travel

Ma a legtöbb amerikai busszal vagy repülővel, amikor vállalkozás távolsági utazások. Magas gázárak fellendítették autóbuszos közlekedés évtizedes hanyatlás. Jelenleg több, és több táskát szállító utazók merészkednek vissza a buszhoz, mint más utazások leroskadások. Mit mond ez nekünk, utazás busszal is a nő újra

Utazási tervezés

A busz rendszerek gyakran futnak a menetrend valamiféle, amely lehetővé teszi, hogy tervezze meg utazási menetrend és lefoglalni a jegyeket előre. Népszerű Útvonalak van busz indul néhány óránként, általában egész nap, plusz legalább két vagy három busz utazik egy éjszakán át. Buszok útvonalat hosszú utazás inkább, hogy megáll elsősorban a nagyobb városokban, és nagyon kellemes utazni. Ha utazik a hétvégén vagy a forgalmas nyaralás alkalommal a népszerű útvonalakon, akkor is célszerű foglalni jegyeket előre.

Hozzájárulás tényezők

A fejlesztés az utazás busszal megfelel növekvő szervezett utazásokat, hogy fejlődni minden évben. 1983-ban a száma nyaralás utazók, hogy részt vett a szervezett utazások nagyjából 8,4 millió, és nőtt minden évben azóta.

A busz kevesebb energiát igényel működéséhez utasonként mérföld, mint a légi közlekedés, amely lehetővé teszi a nagyon kedvező jegyárak. Nem számít, milyen busz útvonalon a végén a egy utazási mód, amely lehetővé teszi, hogy megtekintsük a vidék szabadprogram, nem is beszélve sok kis város úti célok között van egyébként nem tudom, létezik.

A városok így részt a világ minden tájáról, hogy javítsa az előnyeit utazást autóbusszal, miközben a kérdések, amelyek hagyományosan visszavetette buszok hatékonyságát. Például hozzátéve dedikált buszsávok az autópályákon többek között tervek városok is részt vesznek. Ez remek volt a busz úti rendszerek mind helyben, és a hosszú utazás, mert már tudja módosítani, hogy jobban támogassák és szolgálja az ügyfelek. Ez lehetővé teszi, utazási iroda kínál kevesebb megáll, és tegyenek további hatékonysági intézkedések hozzá időtakarékos technológiák teszik autóbuszos közlekedés megbízható, gyors, és hatékony.

Egyéb tényezők legnagyobb mértékben befolyásoló turisták előszeretettel a autóbuszos közlekedés a jó lehetőséget a biztosít a szociális interakció és szórakoztató. Utazás közben busszal fog körülvenni az összes különböző típusú emberek.

Van is egy új tudatosság a széndioxid-kibocsátás, amely majdnem érintette az ipar minden területén, sőt, ha azt nem befolyásolja egy adott iparágban még, akkor nagyon hamar. Ebből a célból az üzemanyag költségek, kombinált érdeklődés utazik “zöld” játszottak nagy szerepet a fokozott érdeklődést autóbuszos közlekedés. Világos, hogy a busz egy sokkal zöldebb formája a közlekedési és a lovasok visszatér a buszok, a régi megbélyegzés buszközlekedés párolog.

Busz Budget Travel

Mert egy nép, hogy nagyon élvezi van saját autó, ők látnak buszjegy árak, amelyek a vonzó, hogy lemondjunk róluk. Ha utazik, függetlenül a költségvetést, a busz minden bizonnyal alacsonyabb költséggel választás. Ne aggódjon olcsó járatot is jelenti, kiváló minőségű autóbuszos közlekedés.

Egyre több a költségvetés utazó közelebbről is megvizsgáljuk, és észrevette a buszok egy életképes alternatíva, hogy repül. Több busz halad rendelkezésre, hogy Önnek korlátlan utazás egy adott területen. Úgy tűnik, annyira olcsó, Büsing a meghatározott régiókban kell egy komoly figyelmet a költségvetési utazó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *